Bekijk online
Hogeschool van Amsterdam
INFORMATIE OVER DE START VAN JE OPLEIDING

Beste aankomend student,

Leuk dat je je hebt aangemeld voor de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam! Namens het gehele team informeren we je graag alvast over de start van je opleiding*. Wij hopen dat je nog even geniet van je vakantie.

Om er in ieder geval voor te zorgen dat jij je vanaf het begin welkom voelt, je weg kunt vinden en je docenten en medestudenten leert kennen, organiseren we een introductieprogramma.

Save the date: 30-08-2022 t/m 02-09-2022 Introductiedagen Commerciële Economie
Samen met je medestudenten volg je een tweedaagse introductie. Één dagdeel op de Business Campus en één dag op een andere locatie. Je krijgt tijdens deze dagen uitleg over de systemen die je gaat gebruiken en de faciliteiten die de HvA te bieden heeft. Ook maak je kennis met het schoolgebouw waar je les gaat krijgen en leer je verschillende docenten, ondersteunende afdelingen, je coach, de peercoach van de klas en de studentendecaan kennen. Daarnaast leer je, nog voordat jouw lessen starten, je medestudenten op een informele manier kennen en zie je iets van de omgeving.

Kortom: de introductie zorgt ervoor dat jij een goede start kan maken met je studie!

 
Informatie over de eerste lesdag en studiemateriaal
INFORMATIE OVER DE EERSTE LESDAG EN STUDIEMATERIAAL

  • De eerste lesdag is op maandag 5 september 2022
  • Je kunt je alvast voorbereiden op de start van je studie door de algemene opleidingsinformatie en de studiegids van het Propedeusejaar van Commerciële Economie te lezen op studiegids.hva.nl
  • Groep en rooster opzoeken: Vanaf 15 augustus kun je je deelname bevestigen. Je krijgt dan direct een groep toegewezen waarmee je je rooster kunt opzoeken rooster.hva.nl
  • De studiematerialenlijst staat vanaf eind juli online op Sterk van Start en Studystore.nl
  • Ga alvast aan de slag met je Study Skills!

 
ALLE BELANGRIJKE STAPPEN OP EEN RIJ

  1. Rond je inschrijving af als je dit nog niet hebt gedaan
  2. Bevestig je deelname vanaf 15 augustus via Academy Attendance en download je programma voor de introductie hier
  3. Bereid je voor op het studiejaar: raadpleeg de startinformatie via Sterk van start bij Commerciële Economie

 

Mocht je naar aanleiding van dit bericht of tijdens het bevestigen nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met het coördinatieteam van Commerciële Economie via ct.ce@hva.nl.

Mocht je vragen hebben over je inschrijving en voorwaarden, neem dan contact op via hva.nl/digitaalservicepunt of bel 020 595 1401 (werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Wij wensen je nog een prettige zomer en zien je graag in de week van 30 augustus bij de introductie!

Met vriendelijke groet,
Team Commerciële Economie

 
* Dit bericht is uitsluitend bedoeld voor studenten die aan alle voorwaarden voor inschrijving bij de HvA én de SKC van Commerciële Economie voldoen.